Home » Uncategorized » Azor oerdegelijke fietsen, transportfiets, postfiets

Azor oerdegelijke fietsen, transportfiets, postfiets

21 november 2018 Uncategorized

Transport-fietsen ideaal voor bedrijven , postfiets

Merken die wij o.a. leveren zijn Azor kwaliteitfietsen, Vogue budget fietsen.

Azor fietsen:

Azor in een Nederlandse fietsfabriek gevestigd in Hoogeveen waar alle fietsen nog ambachtelijk, met de hand worden en worden speciaal op klanten wens gemaakt. Azor staat voor oerdegelijke kwaliteit, om de duurzaamheid van de fietsen te kunnen waarborgen wordt er dan ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van roestvrijstalen onderdelen en worden de sterkste constructiemethodes gebruikt.

Azor LKW,

De Azor LKW is ontworpen om een zo stevig mogelijke fiets te krijgen met een draag vermogen van 200 kilogram, Ideaal voor zware bagage; dus perfect voor fabriekshallen of als postfiets voor postbodes. Het speciale frame 26 inch 55 cm maakt deze fiets geschikt voor bijna alle lichaamslengtes. Standaard uitgerust met Pick-up voordrager en leverbaar in kleuren, zwart , matgraniet en gifgroen.

Azor PKW,

De Azor PKW is ontworpen om een zo stevig mogelijke fiets te krijgen met een groot draagvermogen en lage instap. 200 kilo is geen probleem. De fiets voor extreme lasten. De PKW is in budget en premium uitvoering te verkrijgen. De Azor PKW premium wordt standaard met Pick-up voordrager geleverd. Fiets is leverbaar in damesframe met maten 49 en 55 cm 26 inch wielen en is tevens leverbaar als ebike. Kleuren zwart, matblauw en rood

Azor Antivanda, 

De Azor Antivanda (Fabrieksfiets) is ontwikkeld met de bedoeling dat er zo min mogelijk aan kapot kan gaan. Eén van de reden waarom deze fiets vaak als bedrijfsfiets en als huurfiets ingezet wordt.

Kleuren en maten:                                            20 inch 31 cm , 24 inch 50 cm                     zwart, rood en cargoblauw

MEER INFORMATIE OVER AZOR KWALITEITSFIETSEN KLIK HIER!


ebikeandmore